Untitled Document
ATENTIE!! Acest site reprezinta forma veche a paginii oficiale a Departamentului pentru lupta antifrauda.
Pentru a vizualiza noul site al DLAF, accesati antifrauda.gov.ro
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT 
privind stagiul de practică la sediul DLAF a şase studenți ai Facultății de Drept ”Titu Maiorescu”, București, 3 – 7 septembrie 2018

În perioada 3 – 7 septembrie, reprezentanţii Departamentului de luptă antifraudă - DLAF vor îndruma, în cadrul unui stagiu de practică, şase studenți ai Facultăţii de Drept din cadrul Universității ”Titu Maiorescu”.

Studenții vor avea posibilitatea să fie instruiţi, zilnic, în legătură cu modalităţile de funcţionare administrativă ale DLAF şi să afle informații utile despre rolul său central ca instituţie de contract cu Uniunea Europeană în domeniul protecţiei intereselor financiare comunitare în România. De asemenea, vor afla despre mecanismele de colaborare ale DLAF cu instituţiile naţionale şi internaţionale şi despre importanţa pe care DLAF o acordă prevenţiei fraudării fondurilor europene.

Stagiul este realizat în baza unui acord realizat între DLAF şi Universitatea ”Titu Maiorescu”  şi are drept obiectiv creșterea nivelului de pregătire a studenților, în vederea corelării competențelor dobândite în procesul educational cu cerințele pieței muncii și a facilitării accesului la un loc de muncă în domeniul științelor juridice.

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF susține, prin educaţie, dimensiunea preventivă a activităţii sale în ceea ce priveşte fraudele împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF